Uncategorized

Car Hifi van Pijlaudio

Car hifi omvat veel verschillende producten. Hieronder vallen onder andere autoradio’s, navigatiesystemen en multimedia pakketten. Online kun je veel verschillende soorten car hifi systemen vinden. De nieuwste car hifi apparatuur zorgt voor veel gemak in de auto. Met de nieuwste apparatuur ga je veiliger op weg. Navigatie is beter uitgerust met meer functies en gebruiksgemak. DAB audio maakt het mogelijk om betere audio te beluisteren maar ook makkelijk de radio te bedienen. Alle nieuwst car hifi apparatuur laat je dus genieten van de nieuwste en beste functies en makkelijke bediening.

Soorten car hifi systemen

Verschillende car hifi systemen hebben een USB-aansluiting en Bluetooth. Hierdoor kun je het systeem altijd makkelijk bedienen. De verschillende systemen zijn dus vaak makkelijk te koppelen aan je telefoon. Bij een car hifi systeem kun je dan ook gaan kijken naar de functies die je zoekt. Naast de standaard bluetooth en aansluitingen maakt het namelijk niet uit of je een 1-DIN of 2-DIN nodig hebt. 

DAB plus radio

De DAB plus autoradio heeft veel voordelen. Doordat de frequenties goed worden gefilterd krijg je de beste geluidskwaliteit binnen. Je zal niet meer last hebben van het storen of kraken van een radiozender. Een bijkomend voordeel van de DAB plus radio is dat je alleen bruikbare zenders overhoud. Je hoeft niet meer door alle kanalen te zoeken naar een goede zender. Alle bruikbare kanalen staan direct klaar in het menu. Dit scheelt je niet alleen veel tijd maar is ook veiliger tijdens het rijden.

Navigatiesystemen 

Wanneer je inbouwnavigatiesysteem verouderd is of je geen navigatiesysteem hebt dan kun je online een nieuwe aanschaffen. Het voordeel van den nieuwste navigatiesysteemen is dat alles verbeterd is. De geluidskwaliteit is prettiger en het scherpte van het scherm is er zeker vooruit gegaan. Daarnaast zijn de nieuwste navigatiesystemen uitgerust met verschillende extra’s. Je kunt via het navigatiesysteem je radio beluisteren en bedienen. Navigatie is voorzien van Apple CarPlay en Android Auto. Het is ook mogelijk om je telefoon te koppelen en spotify af te spelen. Veel is mogelijk met een nieuw navigatiesysteem.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *